Rajaton Harmonia White

Rajaton Harmonia White on eloisa ja vaaleankullankeltainen. Viini on Chenin Blanc ja Sauvignon Blanc rypäleiden sekoitus.

Tuoksussa on runsaasti eksoottisia hedelmiä kuten ananasta, passionhedelmää ja mangoa. Maku on kuiva, raikas, kypsän sitruksinen, hunajameloninen, persikkainen, ja tyylikkään mineraalinen

Viini on hyvin HARMONINEN. Sopii loistavasti monille kalaruuille, kasvisruuille, paistetulle juustolle ja riisiruuille. Risotot, kala-, ja kasvisvuoat ja erityyppiset pastat kuten sienipasta loistavat viinin kaverina.

Rajaton Harmonia White tulee Etelä-Afrikasta. Robertson Winery (1941) on laadukkaiden viinien tekemiseen keskittynyt viiniosuuskunta, eli osuuskunnan jäsenet omistavat yhdessä koko operaation ja hoitavat kaiken rypäleiden kasvatuksesta viinin pullotukseen. Rypäleitä kasvattaa 35 perhettä, jotka omistavat omat tarhansa. Osa heistä kasvattaa rypäleitä jo seitsemännessä polvessa. Robertson Winery on nimetty Robertsonin alueen mukaan, missä osuuskunta tarhoineen sijaitsee. Robertson on vehreä aurinkoinen jokilaakso, jossa rypäleet saavuttavat täydellisen kypsyysasteen säilyttäen luonnollisen hapokkuutensa.

 

Täydelliset makuparit

Kasvishalloumivartaat ja yrttikastike, sienisitruunarisotto, kylmäsavulohipasta, ja punajuuriaurajuustovuoka. Kurpitsakeitto ja yrttiöljy sekä lämminsavulohilasage ja sauce verde.

Chenin Blanc & Sauvignon Blanc

Chenin Blanc on Etelä-Afrikan istutetuin rypäle, josta maa on tunnettu. Siitä saadaan pirskahtelevan hapokkaita ja raikkaan hedelmäisiä valkoviinejä. Chenin Blanc tuo tähän viiniin raikkaita limen, omenan sekä päärynän aromeita. Mausta löytyy myös aavistus rypäleelle tyypillistä kamomillaa. Sauvignon Blanc täydentää sekoitusta trooppisilla passionhedelmän, greipin sekä hunajamelonin aromeilla. Rajaton Harmonia on veden kielelle herauttava valkoviini, joka viihtyy erityisen hyvin raikkaiden kala- ja kasvisruokien kanssa, tai sellaisenaan, mutta mieluiten aina hyvässä seurassa.  

Tilaa

ota
yhteyt